вт. апр. 7th, 2020

Топ 10 най-добри вериги за сняг на гуми за автомобили на 2019 г.

Въпреки постоянното развитие на автомобилната индустрия, за съжаление засега няма заместител на веригиte за сняг. Така че, когато първият сняг за годината се появи, по-добре да сте готови с вериги за сняг иначе не ви очаква нищо хубаво. Като се има предвид това, може да ви е трудно да изберете правилните вериги за вашия автомобил, освен ако не отделите време да събирате информация, за това, което пазарът може да предложи. За да ви спестим неприятностите през които трябва дапреминете сами, съставихме списък на десетте най-добри вериги за сняг за гуми за автомобили, които можете да си вземете.


Най-добрите вериги за сняг на гуми за автомобили 2019г.


10 Zip Grip Go вериги за сняг за сцепление на гумите

Този пакет се предлага с 10 теглещи гуми, които могат да се регулират, за да се поберат с всякакъв размер гума до 22 инча. Тези устройства са идеални за джанти от сплав и алуминий, въпреки че не трябва да се използват на стоманени джанти, освен ако не е задължително. Що се отнася до действителните вериги, нека отбележим, че тези устройства ще работят не само за сняг, но и за кал или лед. Освен това, благодарение на двойните си посоки, те също ще ви помогнат, когато автомобилът ви е заседнал в снега / калта.


9 Trac-Grabber – Решението за сцепление „Get Unstuck“

Въпреки че не са вериги за сняг в традиционния смисъл, тези блокове ще ви помогнат да се отлепите от сняг, кал или пясък възможно най-бързо. Тези блокове са леки, лесни за инсталиране, много безопасни за употреба и доста достъпни. Не само това, но те също така са създадени да осигурят добри резултати при всякакви метеорологични условия, което може да обясни защо са толкова популярни.


8 Cobra вериги за сняг на сноп

Тези вериги за сняг ви позволяват да прикачите гумени регулатори към тях, така че да пасват най-добре на вашия конкретен автомобил, въпреки че може да работят добре и без тях. Освен това имат S-Clearance на клас SAE, което ги прави по-адаптивни, когато се опитвате да ги монтирате на автомобил. На всичкото отгоре, те също са изненадващо здрави и устойчиви предвид привидно финия си дизайн.


7 Thule CS10 Super-Premium Снежни вериги за лек автомобили

Благодарение на тяхната висококачествена стоманена конструкция, тези вериги са гарантирани да издържат много дълго време. Те също така се предлагат с броня на колелата, за да предпазят колелата от повреда, въпреки че веригите се самозатягат и е малко вероятно да го направят. Освен това, тези вериги се възползват от цветово кодирани монтажни точки, които ги правят лесни за инсталиране на всякакъв тип гума, стига да пасват.


6 Glacier 1042 вериги за гуми

Тези вериги са оборудвани със закалени в корпуса стоманени ролки на кабелни напречни елементи, конструкция, която ги прави по-груби от стандартните. В същото време те имат ограничен просвет от тип „S“, което ги прави подходящи както за превозни средства с предно, така и за задно окачване. Също така си струва да се спомене, че те отговарят на всички държавни изисквания за устройства за сцепление, което винаги е нещо, което трябва да се търси при закупуване на вериги.


5 Peerless 0155505 Auto-Trac вериги за гуми

Поради безгрижните си самозатягащи се тресчотки, тези вериги осигуряват автоматично затягане и центриране. По този начин е лесно да ги инсталирате и премахнете, когато е необходимо, понякога в рамките на само няколко минути. Като се има предвид, трябва да отбележим, че не трябва да карате по-бързо от 30 мили / ч с веригите по очевидни причини. В тази връзка тези вериги се отличават с осигуряване на превъзходно сцепление при тежки снежни условия.


4 Thule 12mm CB12  вериги за автомобили

Тези вериги се радват на висококачествена стоманена конструкция с много по-малък габарит от стандартните видови вериги, като по този начин могат да осигурят повече комфорт при шофиране. Интересно е, че тези вериги имат цветно кодирани монтажни точки, което ги прави много лесни за своевременно инсталиране. Освен това, те имат двустранни D-образни връзки, за да осигурят по-голямо сцепление, дизайн, който също увеличава тяхната издръжливост.


SZ143 Super Z6 кабелни вериги

Това, което отличава тези конкретни вериги, е тяхната гъвкавост. Казваме това, защото тези вериги ще се поберат на повечето леки автомобили, пикапи или SUV-та там, което винаги е хубаво, когато говорим за вериги за сняг. Благодарение на вградените им гумени затягащи елементи няма да се налага да спирате и затягате веригите след като ги инсталирате. Не само това, но те също така осигуряват много по-добри характеристики на сцепление във всички области от конвенционалните вериги за гуми.


2 SZ335 Shur Grip Z вериги за леки автомобили

Веригите за гуми за пътнически автомобили Shur Grip Z са едни от най-добрите вериги за сняг за достъпен ценови диапазон. Те се възползват от дизайна на кабелна верига клас S, който в комбинация с включените гумени затягащи елементи ги правят много лесни за инсталиране. Те също така осигуряват много по-добро сцепление от стандартните вериги за сняг, като същевременно предлагат плавно возене, независимо от това колко е гъст снегът. Те правят това благодарение на гениалната си конструкция, без да забавят колата по никакъв начин.


1 ZT729 за камион и лекотоварни автомобили вериги за гуми SUV

Вероятно няма по-добри вериги за сняг за автомобили от ZT729 на веригата за сигурност, които са проектирани да пасват на повечето леки камиони и джипове. Те също са много лесни за инсталиране, процес, който не би трябвало да ви отнеме повече от няколко минути, ако знаете какво правите. Както бихте очаквали, тези вериги се предлагат с гумени стягащи елементи, за да гарантират, че няма да имате проблеми с поставянето им на гумите. Не на последно място ще откриете, че тези вериги за сняг също са сред най-достъпните вериги за сняг с този разме