ср. авг. 5th, 2020

Списък с най-добрите плажни дейности, които да практикувате

След дългата студена зима, когато видите първия цвят на настъпващия сезон, знаете, че е време да съберете тежките си вълнени дрехи и да извадите хладните си летни облекла.


Докато слънцето изгрява и цветовете се връщат към света, за по-голямата част от света е сезонът на празниците. С изключение на тези, които отново бягат в планината за допълнителен сняг и студ, останалият свят Отива право към плажовете, за да се наслаждава на слънцето и блестящата вода след месеци студено време.

Но човек е изправен пред очевидния въпрос – какво да правим на плаж ? За мнозина просто да лежите на пясъка, да получите тен и да отпивате от кокетни коктейли е идеалната плажна почивка, но за по-приключенските и дръзки хора, има много забавни неща, които да се правят на плажа.


Ето списък на най-добрите плажни спортове и дейности, който включва плажни занимания за деца, както и плажни партита игри за възрастни.


Плажен бейзбол

Плажните спортове са много популярни на плажовете, където вълните са доста далеч и не са свирепи. Сериозна игра на бейзбол може да се превърне в забавен спорт на плажа. Не са необходими всички парафернали и може да се играе само с бухалка и топка. За бейзбол на плажа, маркировките могат да бъдат скицирани на пясъка, ако е необходимо. Също така е препоръчително да използвате плажна топка, тъй като те плават по вода, а бейзболната, който може да потъне, ако бъде хвърлена твърде далеч. Следенето на резултати не винаги е необходимо, тъй като всички са победители в края на забавен ден на плажа!


Волейбол

Безспорно най-веселата игра на плажа досега е волейбол. Той се е играла от началото на плажните игри, волейболът е чудесен начин да се насладите на семейството, както и на другите на плажа. Всичко, което е необходимо, е мрежа, топка и куп хора, за да се насладите на забавлението с часове на плажа. Това е най-старият и най-простият плажен спорт, който може да се играе с редица хора. За да останете в духа на играта, човек не трябва да бъде прекалено конкурентен или агресивен. Не забравяйте, че това е плажът и е изписано F-U-N! Най-добре е да играете безопасно, тъй като волейболът може да контузи краката и глезените. Плажни парти игри

Ако вие и вашите приятели трябва да се отпуснете през уикенда от работа, за да се насладите на слънцето и да избягате от светската рутина, най-добрият начин е да купонясвате. Останете на плажа след залез слънце и си направете огън. Съберете се с напитки и играйте игри за пиене. Можете също така да играете на истината, осмеляваш се или проценти или например да се снимате в океана. Но бъдете отговорен и не се увличайте твърде много. От друга страна, приливите и отливите могат да бъдат опасни и никой не трябва да слиза на плажа, ако е твърде пиян или е твърде тъмно.Плажни игри за деца

Децата просто обожават плажа. Те могат да се мърсят колкото искат и просто да се потопят бързо  въввода, за да бъдат отново чисти! На плажа за деца има различни забавни неща. Всеобщата любима забавна игра на плажа си остава класическите пясъчници. Може да се използва кофа, лопата и множество други предмети от бита, тъй като децата предпочитат да строят замъци с различни размери. Друг фаворит са фигурите с пясък. Просто натрупайте много пясък, сложете очи и уста и шапка и вашият пясъчник е готов! Най-добре е да играете игри, тъй като има милион игри, които да играете на плажа. Почти всяка типична игра може да се играе на плажа, за да стане по-интересна. Най-добрите плажни игри, в които могат да участват и възрастни, и деца е да  правят пясъчни замъци, импровизират сесия за боулинг, плажен волейбол и др. Въпреки че плажните спортове добавят приключение, най-добре е да сте в безопасност и да се забавлявате!